YOZGAT ÇANDIR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 – 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

2018 – 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Bayram KAPAL; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.


     İlçe Millî Eğitim Müdürümüz mesajında şu sözlere yer verdi ;Sevgili öğrenciler, Değerli öğretmenler, Anne ve Babalar uzun bir tatilin ardından yeni bir Eğitim-Öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi en büyük arzumuz.Geleceğimizin teminatı siz sevgili öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz. Ülkemizin, ekonomi, bilim, sanayi, kültür, spor ve sosyal alanda dünyada adından söz ettirmesi siz öğrenciler, sizleri yetiştiren öğretmen ve anne babalarımız sayesinde olacaktır.

     Bizlerin yeni öğretim yılında bu başarıları yakalamanın yanında en büyük amacımız, öğrencilerimizin ailesine, vatanına ve bayrağına bağlı, milli, manevi ve insani değerleri benimseyen, devletine karşı sorumluluklarını ve görevlerini bilen çağın gerekli bilgi ve donanımına sahip bireyler olarak yetişmeleridir.

    Bu duygu ve düşüncelerle sevgili öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin 17 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılını tüm toplumumuz için hayırlı olmasını diliyorum.

Kılıçlar Mah. Lise Caddesi No1 Hükümet Konağı Kat 3 ÇANDIR / YOZGAT - 0354 716 2008

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.